Dara Rolins by s Nedvědem chtěla mít dítě. Má to ale velký háček

[chooze:gallery;value:30848]

Dara Rolins (51) a Pavel Nedvěd (52) tvoří zamilovaný pár už od roku 2021. Od té doby oba dávají najevo veřejnosti své nadšení a na společných fotkách nešetří úsměvy ani polibky. Pravidelně cestují mezi Itálií, kde bydlí fotbalista, a Českou republikou, kde naopak žije slovenská diva. 

Dalším společným krokem by mohlo být založení rodiny, to ale ani jeden z dvojice neplánuje. "To já bych ji klidně založila. Kdybychom se s Pavlem potkali dřív, tak si myslím, že bychom spolu dítě ještě určitě měli. Ale nevadí, všecko je tak, jak má být. Užíváme si mou šestnáctiletou Lauru," uvedla pro Blesk.

[chooze:article;value:568952]

​Dodala také, že byla platonickou láskou legendárního fotbalisty. "Měl mě rád už v opravdu mladém věku. Kdysi jsme spolu fotili nějakou kampaň, na což já si až tak do detailu nepamatuji, ale Pavlík jo. Nakonec jsme se k sobě dostali, všechno je tak, jak má být," řekla. 

Rolins tvrdí, že zájem z Nedvědovy strany vnímala už dříve. S legendou Juventusu se je pokoušela dát dohromady Hedvika Kollerová, ex-manželka bývalého fotbalisty Pavla Kollera. Nicméně v té době ještě trval její vztah s Patrikem Vrbovským, a tak slovenská diva tehdy odmítla.

Dara Rolins ukázala, Nedvědovo krásné gesto k druhému výročí (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.