Zpověď Radka ze Survivoru: Vyvrátil řeči o psychiatrii, mluvil o sektě i polyamorii

"On je teď úplně mimo. Nedává nic na instagram, chodí na psychiatrii. On má těžký život," řekl ve středu v Pořadu TALK! o Radkovi Jack. A tahle slova donutila Radka, aby přišel a některé věci uvedl na pravou míru. "Moje máma a přátelé mi hned volali a já říkám, co se děje, co se děje, a poslali mi ten článek," popsal, jak se o rozhovoru dozvěděl.

"Není v pohodě, aby mi lidi posílali podporu, protože si myslím, že je spoustu lidí, kteří si zaslouží tu podporu mnohem víc než já. Já neřeším závažné věci," řekl Radek. "Jack očividně řeší nějaké hlubší věci. Já také řeším hlubší věci, ale jediné, co já řeším, je, že si po pěti letech nedokážu zvolit Simču jako partnerku do života. Po pěti letech skvělého vztahu si pořád hledám důvody, proč se neusadit s ní a nemít rodinu," pokračoval.

[chooze:article;value:574481]

Jackovi prý dal, co se jejich přátelství týče, ultimátum. "Jacku, já jsem tady pro tebe v momentě, kdy si najdeš odbornou pomoc a dlouhodobě na sobě začneš pracovat. Já při tobě budu stát i ve zlém, ale musíš na sobě chtít makat. Ale musíš to chtít pro sebe, ne pro mě, ani pro nikoho jiného," popsal.

Radek ale mluvil otevřeně i o dalších věcech. Před lety prý v Česku založil "sektu". Inspiraci údajně nabral, když žil v Americe, kde se setkával s různými komunitami. "Takže já jsem vlastně tu komunitu tady v Česku založil a bylo mi v ní skvěle," řekl. Žil v ní tehdy i se svou přítelkyní Simonou.

[chooze:article;value:558005]

A přestože ve své "komunitě" polyamorii nechtěl, i takové vztahy údajně měl. "Hodně jsem si tohle prožil v Americe. Potřeboval jsem toho hodně zažít a všechno vyzkoušet. Byl jsem toho součástí," vysvětloval.

"V jednu dobu jsem měl dvě, tři ženy zároveň a ony měly své partnery další. Bylo to skvělý, ony třeba létaly za nimi do Kalifornie, pak jsme se sešli v Seattlu, byli jsme spolu. Bylo to zajímavý, určitě to bylo zajímavý," dodal. Otevřený vztah měl i s přítelkyní.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.