Jaromír Soukup bude znovu otcem. Jeho nová přítelkyně promluvila o miminku

[chooze:gallery;value:37444]

​Jaromír Soukup a jeho nová přítelkyně Eva Feuereislová jsou v tom očividně až po uši. I když se ruku v ruce objevili na veřejnosti teprve před pár týdny, pár už údajně tvoří několik měsíců. A jak se zdá, láska mezi nimi jen kvete. Dokonce už začali mluvit i o dítěti.

"Bavíme se o tom, trávíme spolu hodně času. Ohledně mateřství jsem ještě nedávno měla hodně razantní názory. Byla jsem přesvědčená, že děti do dnešní doby ne," přiznala královna plastických operací deníku Expres s tím, že nyní změnila názor.

[chooze:article;value:573047]

​"Jaromír má malou dcerku a uvidíme, jak to bude dál. Nemám už tak razantní pohled ohledně dětí. Jaromír je muž s velkým M. Vidím, jak se stará o malou, to se jen tak nevidí. Jsem velmi mile šokována. Kdyby takového chlapa měla každá žena, co má dítě, tak by byla v sedmém nebi," řekla.

Zdá se, že k malé Rozárce, kterou má Soukup s modelkou Agátou Hanychovou, brzy přibude sourozenec. Feuereislová si na podnikatele ostatně myslela ještě předtím, než začal s Hanychovou tvořit pár. 

"V době, než s ním začala něco mít Agáta, jsem si říkala, že je hezký, a koukala jsem na Barrandov. Pak když byl s Agátou, tak jsem to skrečovala. Teď ale jsme, kde jsme. Cesty osudu, které se mají protnout, se stejně protnou," dodala.

Nová Soukupova partnerka má špínu na všechny celebrity a nebojí se ji použít:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.