Zemřel starší bratr Michaela Jacksona Tito. Při řízení auta dostal infarkt

[chooze:gallery;value:37405]

​Smutnou zprávu se v pondělí dozvěděli fanoušci popové hudby. Zemřel zpěvák a hudebník Tito Jackson. Bylo mu 70 let. Podle Jacksonova dlouholetého manažera měl být zřejmě příčinou smrti infarkt, který zpěvák utrpěl v neděli za volantem, píše portál Entertainment Today.

Jackson byl jedním ze zakládajících členů rodinné kapely Jackson 5, v níž kromě něj vystupovali i jeho sourozenci Jackie, Marlon a Jermaine. Nejslavnějším členem kapely však byl Michael, který se na sólové dráze stal králem popu.

[chooze:article;value:574028]

​Ani poté, co Jackson 5 skončili s vystupováním, Tito s hudbou nepřestal. Společně s bratry Jackiem a Marlonem se dali opět dohromady a začali koncertovat pod názvem The Jacksons. Jejich poslední koncert se konal minulý týden ve Velké Británii, připomněl portál Variety.

Tito tvořil i na sólové dráze a nezastavil ho ani pokročilý věk. „Stále to milujeme. Miluju cestování, miluju vystupování, je to skvělé,“ prohlásil v srpnu Tito podle portálu People. Své první sólové album vydal v roce 2016 pod názvem Tito Time, druhé Under Your Spell vyšlo v roce 2021. Proslul svým zpěvem, hrál ale také na kytaru.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.