Horoskop na dnešní den 16. září: Vyplatí se chvíli zůstat o samotě

Beran

Dnešek bude o náhlých změnách, ať už v práci, nebo ve vztazích. Nepokoušejte se příliš bojovat proti proudu, místo toho se přizpůsobte a sledujte, kam vás to zavede. Menší frustrace může vzniknout kvůli nesplněným očekáváním, ale nenechte se tím odradit.

Býk

Pozor na přetížení v pracovním tempu, mohli byste si nevědomky podkopávat zdraví. Dejte si pauzu a věnujte čas péči o sebe. Ve vztazích se může objevit nečekané napětí, které bude vyžadovat diplomacii a klidnou hlavu, jinak by mohl konflikt eskalovat.

Blíženci

Láska dnes bude hrát hlavní roli, ať už jste ve vztahu, nebo někoho hledáte. Nezapomínejte však, že prohloubení citů potřebuje trpělivost. Pokud máte na srdci důležitou otázku, otevřete ji a nebojte se, i když to může vypadat jako risk.

Rak

Dnešní den vám přinese rodinné záležitosti, které si vyžádají vaši pozornost. Něco nevyřešeného se může vynořit na povrch. Nedělejte si z toho těžkou hlavu, klíčem je naslouchání a porozumění. Můžete narazit na zajímavý názor, který změní váš pohled na věc.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Lev

Očekávejte příjemné překvapení v práci nebo kariéře, které by vám mohlo přinést nové příležitosti. Vaše nadšení bude nakažlivé, ale nezapomeňte, že je důležité zůstat realistický. Ve vztazích se zaměřte na rovnováhu a vzájemné pochopení, vyplatí se to.

Panna

Dnes se můžete cítit lehce podráždění, a to i kvůli maličkostem. Nejlepší bude, když se zaměříte na práci, kde můžete odvést kvalitní výsledky. Ve vztazích si dejte pozor na impulzivní reakce. Rychle pronesené slovo může přinést více škody, než si uvědomujete.

Váhy

Zaměřte se na své vztahy s přáteli a blízkými, mohli byste obnovit stará pouta, která zůstala opomíjena. Můžete zjistit, že si s někým z minulosti rozumíte lépe, než jste čekali. V lásce se objevují nové možnosti, ale nemusíte hned jednat.

Štír

Finanční stránka života vás dnes může trochu trápit, ale nenechte se tím přemoci. Přemýšlejte o dlouhodobých investicích a strategiích, které by vám mohly přinést větší jistotu. Ve vztazích se objeví drobná nedorozumění, která však rychle vyřešíte.

Zjistěte, jaké jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Střelec

Dnes budete cítit potřebu se odpojit od hektického života a načerpat síly. I když vás láká společnost přátel, vyplatí se chvíli zůstat o samotě. Získáte tak větší přehled nad svými plány. Vztahy dnes ustoupí do pozadí, což je v pořádku.

Kozoroh

Některé věci dnes nebudou vycházet podle vašich představ, a to zejména v práci. Nevzdávejte se, i když to bude náročné. Ve vztazích se vám otevírá příležitost vyřešit dlouhodobé napětí, ale bude to vyžadovat trpělivost a větší dávku porozumění.

Vodnář

Dnes se vám naskytne příležitost rozvíjet své zájmy, které jste dosud odkládali. Najděte si čas na to, co vás skutečně baví, a přestaňte se vymlouvat na nedostatek času. V lásce se rýsují nové šance, ale buďte opatrní, ať neskočíte příliš rychle.

Ryby

Měli byste věnovat více pozornosti svému zdraví, zvláště pokud jste poslední dobou cítili únavu. Dnešek je ideální na odpočinek a regeneraci. Ve vztazích se nechte vést intuicí, někdy drobné gesto dokáže víc než dlouhé rozhovory. Důvěra se bude hodit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.