Alice Bendová se chystá na plastiku. Prozradila, co si nechá upravit

Je krásná, charizmatická, a když vejde do místnosti, vždy si jí všimnete. Řeč je o herečce Alici Bendové, která se vydala na focení k seriálu Jedna rodina. "Ta Darja Hoch má i spoustu kladných stránek a vývoj té postavy je moc hezký, dramatický i dojemný," popsala svou postavu.

A právě kvůli postavě Darji Alice neuvěřitelně zhubla. I tak ale není se vším spokojená. Kromě botoxu, který si Alice dává pravidelně do čela a kolem očí, se totiž už za pár dní chystá na úpravu bříška.

[chooze:article;value:573354]

​"Trošku bůčky, trochu břicho," řekla o plánovaných úpravách. "Pan doktor mě viděl a říkal: 'No, nemáte tam toho moc. Ukažte ještě ty boky, jo, tak tady toho je víc.' A to jsem si třeba vůbec nemyslela," dodala.

Pokud je co ukazovat, proč to neukázat například na sociálních sítích? Alice nemá problém se zvěčnit ani v létě v bikinách. "Když zhubnu, tak ten problém nemám, ale když jsem macatá, tak ten problém mám," komentovala herečka.

[chooze:article;value:571613]

​Kdo se ale občas u Alice na sítích mihne, je její partner podnikatel Vašek Šedivý. Po bouřlivých předchozích vztazích se zdá, že herečka našla konečně klid. "Je to dobrý, protože si tak vzájemně důvěřujeme. To je vlastně první vztah v životě, kdy já se vůbec nebojím o nic. Já vím, že se mi vrátí domu. To je super," pochvalovala si.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.