Mirai se po napadení konečně ukázal. S půvabnou blondýnkou si užíval na horách

Frontman kapely Mirai zažil velmi dramatické léto. Koncem července byl totiž fyzicky napaden a od té doby se fanouškům neozval. Vypadá to ale, že se oblíbený zpěvák opět dostává do formy a s rekonvalescencí mu pomáhá půvabná blondýnka Sara.

Ta se na svém instagramu pochlubila tím, jak si dvojice užívala dovolenou ve Vysokých Tatrách. Nechyběly túry nebo romantická projížďka na loďce na jezeře. Se zpěvákem je spojována už několik týdnů a údajně ji měl představit i své rodině.

Zatímco v instagramových stories Sary se objevil hned několikrát, na svůj instagram Mirai nepřidal žádný příspěvek už celých šest týdnů. Jeho posledním příspěvkem je fotografie z nemocnice, kterou pořádně vyděsil své fanoušky.

[chooze:article;value:573685]

"Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama. Věřím, že budu asap dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem," svěřil se tehdy.

Vážná zranění měl zpěvák utrpět po koncertu britského zpěváka Eda Sheerana v Hradci Králové ve chvíli, kdy čekal na taxi. Případem se zabývá policie.

Zpěvák Mirai byl minulý rok hostem pořadu Za pět minut dvanáct. Podívejte se na rozhovor (11/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.