Arnold Schwarzenegger je opět v Praze. Natáčí pokračování úspěšného seriálu

Letadlo se slavným hercem holywoodských trháků dosedlo na ranvej pražského letiště v sobotu kolem poledne. Jeho kroky pak směřovaly do jednoho z nejluxusnějších hotelů v Praze, kde na něj v neděli od časného rána čekala řada fanoušků. "Čekám na tu příležitost od půl sedmé od rána. Mám ho rád kvůli kulturistice a hlavně kvůli tomu, že natáčí kultovní akční filmy, je to prostě frajer," nechali se slyšet jeho příznivci.

Jako vždy usměvavý a vlídný herec se s nimi pozdravil a prohodil několik slov. "Znám hodně jeho filmů, je super," byli nadšení fanoušci.

[chooze:article;value:569616]

​Arnold Schwarzenegger se do hraní znovu pustí právě v Praze, kde bude natáčet další sérii úspěšného seriálu Fubar –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ztvárňuje v něm roli agenta.

A svůj pobyt si v tuzemsku určitě pořádně zpříjemní stejně jako v roce 2015, kdy se svými bodyguardy vyrazil třeba do ulic na kole. Právě pro ochranku jsou tohle adrenalinové chvíle. "Pokud se jedná o nějakou veřejnost, kde je nějaká návštěva nebezpečných míst, tak se dává lidí více, takže podle toho se musí vyhodnotit ta která situace," vysvětlil bodyguard Zdeněk Zahradník expert.

Údiv kdysi vyvolal i v nemocnici, kam přišel za známým na návštěvu. "Sestra málem omdlela, když otevřela dveře a zjistila, že je tam takto známý člověk," dodal Zahradník.

Je tak otázkou, kde slavný herec překvapí letos. Fanoušci budou mít možnost vidět hereckou ikonu hlavně v ulicích pražského Starého Města, kde se budou nové scény seriálu natáčet.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.