Vztah princů Williama a Harryho může spravit jedna věc. Všichni v to doufají

[chooze:gallery;value:29976]

​Jako o světle na konci tunelu mluví zasvěcení o momentální situaci mezi rozhádanými královskými bratry. "Harry je otevřený smíření se svým bratrem," řekl zdroj britskému webu Express.co. "Ví, že to nebude snadný úkol, ale je to něco, co je možné," dodal.

Dobrou zprávou je, že proti zakopání válečné sekery není ani princ William. "William není proti usmíření se svým bratrem, ale věci by musely začít od nuly. Scénář typu nového začátku, kde se nesmí zmiňovat věci z minulosti," popsal zdroj pohled staršího bratra. 

Velké shledání

Princové se minulý čtvrtek sešli v kostele Panny Marie ve Snettishamu, aby si připomněli svého zesnulého strýce lorda Roberta Fellowese. Oba byli přítomni, ale podle svědků se zdálo, že spolu během bohoslužby nijak nekomunikovali.

[chooze:article;value:572041]

​Na bratry by prý mohla fungovat pouze jedna věc, a to blízcí příbuzní jejich zesnulé matky princezny Diany. "Všichni doufají, že by mohlo dojít k nějakému zásahu od Jane nebo Charlese Spencerových," prozradil zdroj deníku The Mirror. "Bude to nějakou dobu trvat, ale vypadá to jako možnost," dodal.

Minulý víkend vyšlo najevo, že princ Harry si během své nedávné cesty zpět do Velké Británie vybral k přespání právě rodinu zesnulé matky. Vévodu ze Sussexu hostil jeho strýc Charles Spencer.

Odborník popsal, čím se momentálně živí princ Harry a jeho žena Meghan (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.