Slavná hvězda je podruhé maminkou. Použila dárce spermií

[chooze:gallery;value:37242]

​Americká hvězdička, která se proslavila zejména účastí v reality show Vanderpump Rules z prostředí restaurací, se stala dvojnásobnou maminkou. První dceru má s filmovým producentem Randallem Emmettem, pro druhou zvolila neznámého dárce spermií, uvedl magazín People.

33letá hvězda se poprvé stala matkou v březnu 2021, kdy porodila dceru Ocean. S jejím tatínkem se ale ještě ten rok rozešla. Žádný nový partner se od té doby po jejím boku neobjevil, a tak veřejnost překvapila zpráva, že je opět těhotná.

Nyní se pochlubila zprávou, že v úterý 3. září porodila další miminko. "Vítej na světě, má lásko," napsala Kentová na sociální síti Instagram, kde ji sleduje téměř 2,5 milionu lidí.

[chooze:article;value:572053]

​V minulosti mluvila o tom, jak moc si přeje pro svou prvorozenou dceru sourozence. "Myslím, že Ocean se zblázní radostí, protože je posedlá dětmi, a myslím, že bude extrémně šikovná," řekla. Zároveň přiznala, že se jí nepodařilo najít partnera, a otevřeně promluvila o umělém oplodnění.

"Vždy jsem věděla, že chci více dětí. A každý mi říkal, že si někoho najdu," řekla. Dospěla prý ale k názoru, že druhou osobu k miminku nepotřebuje. Sdílením své cesty chce prý povzbudit ostatní ženy v podobných situacích. "Cítila jsem potřebu o tom začít mluvit, protože na světě jsou ženy, které tam sedí a čekají, až se muž objeví. Touží přitom po dětech, i když existuje i jiný způsob, jak otěhotnět," uvedla. "Pokud chcete děti a čekáte pouze na to, až do vašeho života vstoupí 'ta osoba', pojďme si promluvit o jiné cestě, kterou se můžeme vydat," dodala pro US Magazine.

Kentová také přiznala, že má od dárce dostatek dalších spermií. Ve hře je tak i třetí miminko, které by mělo stejného tatínka jako druhorozená dcera. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.