Vždyť je to jen oblečení? / Pro dobrý pocit z věciček

A o jakých věcičkách že je řeč?

O kvalitních, funkčních, střihově vychytaných, snadno kombinovatelných oblečcích pro miminka, děti a někdy i pro maminky. S radostí oblékáme dítka doslova od hlavičky po patičky. Věříme, že oblečení, které je nejen krásné, ale i pohodlné a praktické, přispěje svým malým dílkem k tomu, aby měly maminky ze své mateřské role dobrý pocit. Jsme například jediné, kdo šije z italského báječného funkčního materiálu Tecnostretch oblečení pro miminka a děti. Taková mikinka je do rána na ramínku suchá, praní s ní ani nehne a na tábor, lyže, do škol(k)y či na výlet je ideální jak svou skladností, tak hřejivostí, hebkostí a pružností. Nebo tecnostretchový overálek poslouží bezvadně na přendavání miminka z autosedačky do fusaku v kočárku nebo do nosítka. Navíc díky propracovaným rostoucím střihům vydrží naše věcičky opravdu dlouho. Až někdy maminky litují, že ještě není čas pořídit nové kousky, protože ty “staré” stále sedí, slouží a sluší.

Jsme maminky jako vy

A své zákazníky rády poznáváme. Nejraději v našich kamenných prodejnách, kde je prostor i na milé popovídání a posdílení životních legrácek i silnějších zážitků. Ač mohou být nákupy s dětmi strašákem, naše Martina, Verča, Danka, Alča, Renča a ostatní asistentky prodeje dítka zabaví a mají plné pochopení i pro to, že ne každý den je posvícení a někdy se dětem prostě nic zkoušet nechce nebo mají zcela jiné zájmy. Naše holky přibalí kromě dobré nálady, úsměvu a krásných věciček i rady, jak správně vrstvit funkční oblečení, aby bylo dětem dobře za každého počasí, ale i tipy na péči o naše kousky, aby vám dělaly radost opravdu dlouho.

Nevyžádané rady? To je na pováženou, viďte?

Raději si čtete než povídáte? Skvěle! My zase moc rády píšeme. A aby naše rady padly na úrodnou půdu, v našem Magazínu si vyberete právě to téma, které vás zajímá. O Věcičkách i věcičkách toho spoustu píšeme i na našich sociálních sítích, vystupujeme z komfortní zóny a točíme i videa a nejvyšší stupeň odvahy jsou naše živá vysílání, na kterých se dozvíte vše o nejnovějších kolekcích s komentářem naší úžasné dizajnerky Ivanky. Rády maminkám usnadňujeme každodenní život, proto na našem webu najdete i spoustu inspirace a předpřipravených kompletů. Ale s věcičkami se není čeho bát. Kombinují se opravdu snadno a napříč kolekcemi.

Textilní průmysl - strašák dnešní doby?

Jsme si vědomy nehezké pověsti textilního průmyslu a jeho dopadu na životní prostředí. Právě proto šijeme z kvalitních látek a naše filosofie je - stačí méně, zato ale kvalitních věciček. Velkou radost nám dělají i maminky či babičky, které se s námi podělí třebas o fotku věciček, které už jsou opravdu letité a posloužily ne jednomu, ani dvěma, ale třeba hned třem generacím dětí a stále vypadají zachovale. Oblíbily jsme si i recyklované materiály, ze kterých šijeme trička, čepice, tepláčky, ale i bodýčka pro nejmenší. Výbavičku pro miminka vám s radostí i zapůjčíme a vy si nemusíte dělat starosti s nerudovskou otázkou “kam s ní”?

Věříme Věcičkám, věcičkám, sobě i sobě navzájem a ještě je nám u toho spolu dobře.

Vaše holky z Věciček

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.