Horoskop na dnešní den 30. srpna: Nebojte se vyjádřit své city

Beran

Potýkat se budete s menším nedorozuměním v práci, které by mohlo narušit váš klid. Držte se faktů a nenechte se zatáhnout do emocí. V lásce vás čeká překvapení, které vás potěší a zpevní váš vztah. Pokud máte nějaký nápad, dnes je čas ho rozvíjet.

Býk

Finanční záležitosti by dnes mohly nabrat na důležitosti. Měli byste být opatrní, abyste se vyhnuli zbytečným ztrátám. Ve vztahu pocítíte touhu po větší blízkosti a intimitě. Nebojte se vyjádřit své city, partner to ocení a přinese vám to klid na duši.

Blíženci

Můžete pocítit potřebu zkoumat nové možnosti, ať už v práci, nebo v osobním životě. Tato zvědavost vás může zavést na zajímavou cestu. V lásce se vyvarujte unáhlených rozhodnutí, raději nechte věci plynout. Dejte si pozor na nechtěné důsledky svých slov.

Rak

Rodinné vztahy by dnes mohly být napjaté. Někdo z blízkých bude potřebovat vaši podporu, ale nezapomínejte myslet také na sebe. V práci se vám podaří vyřešit problém, který vás trápil, což vám přinese úlevu. Nechte si večer volný pro klidný odpočinek.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok

Lev

Budete dnes středem pozornosti a vaše charizma přitáhne nové příležitosti. Nebojte se využít této energie a prosadit své nápady. V osobním životě se může objevit starý známý, který vám připomene něco důležitého. Očekávejte drobné změny ve financích.

Panna

Důkladné plánování vám dnes pomůže vyhnout se zbytečným chybám. V pracovním prostředí se věnujte detailům, které mohou rozhodnout o výsledku vašeho snažení. V lásce pocítíte klid a harmonii, partner ocení vaši pečlivost a ohleduplnost. Nezapomeňte na odpočinek.

Váhy

Příjemná změna ve vašem denním režimu přinese novou energii a radost. Přijměte pozvání na nečekanou událost, která vás překvapí. V osobních vztazích bude dnes důležitá trpělivost, vyhněte se zbytečným konfliktům. Finanční záležitosti by měly zůstat stabilní.

Štír

Dnes byste mohli čelit nepříjemné situaci v práci, která vás zaskočí. Nenechte se ale odradit, vaše schopnosti jsou silnější, než si myslíte. Ve vztazích dejte pozor na drobné neshody, které by mohly narůst v něco většího. Zachovejte klid a rozvahu.

Zjistěte, jaké jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká

Střelec

Vaše odvážné nápady by dnes mohly přinést nečekané výsledky. V práci se vám bude dařit, ale nezapomeňte i na odpočinek. Co se milostných vztahů týče, očekávejte začátek něčeho nového, který vás mile překvapí. Pokud se objeví příležitost k cestování, neváhejte a vydejte se na cestu.

Kozoroh

Naskytne se vám dnes možnost posunout se v kariéře, ale bude to vyžadovat odvahu a rozhodnost. Zvažte, zda je to správný krok pro vás. Ve vztahu se zaměřte na budování důvěry, která je základem pevného spojení. Vyvarujte se zbytečného stresu, věnujte se tomu, co máte rádi.

Vodnář

Dnes budete plní energie a nadšení pro nové projekty. V práci budete mít možnost ukázat, co ve vás skutečně je. Ve vztazích se vyhněte unáhleným rozhodnutím, raději si nechte vše projít hlavou. Vaše kreativita vám dnes přinese nové nápady, které byste měli rozvíjet.

Ryby

Vnitřní klid bude dnes vaší největší silou. V životě se objeví možnost udělat krok vpřed, který vás může posunout dál. Pakliže vás dnes čeká nějaká velká životní zkouška, vězte, že vše dobře dopadne. Vaše příprava a sebevědomí vás nezklame.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.