Detaily rozvodu Evy a Vaška: Zpěvák dal manželce volnou ruku, vyšlo ho to draho

Hudební duo Eva a Vašek v létě neskončilo jen na hudební scéně, ale i v soukromí. Zbožňovaný pár se na konci července překvapivě rozvedl. Krize manželství však trvala už od loňského září, kdy Vašek odmítl Evu doprovodit do Spojených států, kde měli společný dům.

V rámci rozvodu došlo i na dělení majetku. Jak Vašek Ševčík popsal pro portál Aha, udělal pro svou manželku velkorysé gesto. "Nabídl jsem jí, ať si napíše, co chce, aby bylo její. A tak jsme se také rozdělili," řekl Ševčík.

[chooze:article;value:570977]

​Z manželského svazku tak Vaškovi moc nezůstalo. "Dostala vše, co generuje majetek, včetně domu na Floridě a aparatury," popsal. V domě na Floridě pobývali oba manželé společně s dcerou, která studuje ve Spojených státech.

Důvodem, proč se Vašek k takovému rozdělení rozhodl, byla především snaha o ušetření peněz a nervů. "Jinak by nás právníci stáli zbytečné a nemalé peníze navíc. Takže na našem rozvodu byla vlastně hlavní otázka, kdo z nás si podá žádost. A to byla Eva, která chtěla svobodu. Já bych od rodiny nikdy neodešel," dodal Vašek.

Ukončení společného koncertování oznámili hudebníci letos v létě. Vašek tehdy prohlásil, že už se na vystupování cítí moc starý. Eva však s hudbou nepřestává a koncertuje především v USA pod pseudonymem Eva Adams.

Eva a Vašek se rozvedli. Manželství se legendární dvojici rozpadlo po 35 letech:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.