Princ Harry je vystrašený, tvrdí jeho přátelé. Pomoc marně hledá u krále

Princ Harry podle jeho přátel neměl na výběr a z Velké Británie se prostě musel odstěhovat. Napjaté vztahy v královské rodině už prý byly neúnosné. Tehdy ale zřejmě netušil, že odchod ho zbaví i oficiální ochranky, pokud se do Spojeného království někdy vrátí.

Harry ale stále věří, že by mu s tím mohl pomoct jeho otec – král Karel III. "Harry je vyděšený a cítí, že jediná osoba, která s tím může něco udělat, je jeho otec," řekl podle deníku Mirror jeden z Harryho kamarádů a další dodal, že "Harry je odhodlán chránit svou rodinu za každou cenu".

[chooze:article;value:569208]

​Králi už ale zřejmě došla s jeho mladším synem trpělivost. Poslední tečkou bylo zřejmě to, když Harry při své poslední návštěvě Londýna odmítl pokoj v Buckinghamském paláci. "Nevím, co víc mohl král udělat. Nabídl Harrymu, aby zůstal v Buckinghamském paláci, ale zdá se, že ani to nebylo dost dobré," doplnil deníku The Times další zdroj.

Zda se královská rodina někdy usmíří, tak zatím zůstává nejasné. Členové rodiny s tím ale zřejmě příliš nepočítají. William se měl dokonce nechat slyšet, že Harryho nechce na své budoucí korunovaci. Princ Harry je aktuálně se svou manželkou Meghan na cestě po Kolumbii.

Princ William zuří. Chystá důležité prohlášení o Harrym a Meghan:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.