Nejhorší noční můra krále Karla. Můžou za ni Harry s Meghan

Princ Harry a jeho manželka podepsali pětiletou smlouvu se streamovacím gigantem Netflix v roce 2020 krátce poté, co se vzdali svých královských povinností. Nyní se ale spekuluje o tom, že společnost už o Harryho a Meghan nemá zájem. A to podle webu Daily Express trápí krále Karla III.

Karla prý totiž velmi děsí to, že pokud by z obnovení smlouvy skutečně sešlo, Harrymu a Meghan dojdou peníze. "Je to králova nejhorší noční můra, opravdu ho to velmi děsí," prozradil zdroj blízký královskému paláci.

V roce 2020 totiž manželé podle webu Mercury News se společností uzavřeli smlouvu za neuvěřitelných 100 milionů dolarů, tedy přibližně za dvě a čtvrt miliardy korun.

[chooze:article;value:570523]

Na konci roku 2022 pak Netflix uvedl dokumentární seriál Harry a Meghan, ve kterém manželé odvyprávěli svůj společný příběh. Královská rodina z toho však velkou radost neměla.

Na začátku letošního roku navíc už s manželi ukončila exkluzivní podcastovou smlouvu hudební služba Spotify. Ta nakonec odvysílala jen 12 epizod podcastu Archetypy pod taktovkou Meghan. Poté společnost oznámila, že se s párem dohodla na ukončení spolupráce a další řada už nevznikne.

Kolem prince Harryho a jeho manželky Meghan je opět rušno. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.