Harry se prý s Williamem setká už jen jednou. A příjemné to nebude

To, že v královské rodině dlouhodobě panují napjaté vztahy, není žádným tajemstvím. William už prý nad svým mladším bratrem zlomil hůl a plánuje se s ním vidět jen při jedné příležitosti. A tou je pohřeb krále Karla III. Informoval o tom web Daily Beast s odvoláním na Williamova přítele.

William prý Harryho ani neplánuje pozvat na svoji případnou korunovaci. "Tím jsem si téměř jistý. Proč by William a Kate chtěli podstoupit všechen ten cirkus, který by jeho přítomnost přinesla? Myslím, že se skutečně uvidí jen na pohřbu," prohlásil zdroj.  

Bratry přitom mnoho let pojilo velmi silné pouto. "Když jsem četl Harryho knihu, tak mě zasáhlo, jak tam popisoval svůj dříve velmi blízký vztah s Williamem. Poroto je pro mě nevysvětlitelné, že se v podstatě rozhodl celou svoji rodinu, a zejména Williama, pro peníze prodat," poukázal tak na Harryho knihu Náhradník.

[chooze:article;value:570523]

Jak připomíná portál Daily Express , William a Kate před pár měsíci ani oficiálně nereagovali na přání k uzdravení, které Harry a jeho žena Meghan princezně bojující s rakovinou poslali.

"Přejeme zdraví a brzké uzdravení Kate a rodině. Doufáme, že to budou moct zvládnout v soukromí a v klidu," vzkázal jí pár prostřednictvím svého tiskového mluvčího. Williama tehdy mělo naštvat i to, že Harry s Meghan princeznu označili jako "Kate" místo "Catherine".

Kolem prince Harryho a jeho ženy Meghan je opět rušno. Podívejte se na reportáž TV Nova (08/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.