Jennifer Lopez a Ben Affleck se po dvou letech rozvádí

Pětapadesátiletá zpěvačka podala žádost o rozvod bez právního zástupce v úterý 20. srpna, což je datum, na které připadá druhé výročí svatby hvězdného páru, informuje deník Daily Mail. V dokumentech, které byly podány u vrchního soudu okresu Los Angeles, je uvedeno datum jejich rozluky 26. dubna 2024. Deník v této souvislosti připomíná, že pro Jennifer je to už čtvrté nevydařené manželství a druhý rozvod pro Bena.

Pár, kterému bulvár přezdívá Bennifer, se formálně vzal v červenci 2022 v Las Vegas a následující měsíc uspořádal větší svatební obřad v Georgii. Jejich románek začal poté, co se seznámili při práci na natáčení kriminálního filmu Gigli z roku 2003. Původně plánovali, že se ve stejném roce vezmou, ale počátkem roku 2004 své zasnoubení odvolali.

[chooze:article;value:503032]

Svůj vztah obnovili téměř o 20 let později. "Cítím se tak šťastná, šťastná a hrdá, že s ním jsem," řekla Lopez magazínu People o opětovném setkání s Affleckem několik týdnů předtím, než ji v dubnu 2022 požádal podruhé o ruku. "Je to krásný milostný příběh, že jsme dostali druhou šanci," dodala nadšená zpěvačka.

Podle BBC Jennifer v žádosti o rozvod neuvedla žádné podrobnosti o předmanželské smlouvě, čímž potenciálně zahájila právní bitvu o dělení společného majetku. V soudních dokumentech se uvádí, že Lopez i Affleck musí sdílet finanční informace včetně svých současných příjmů, výdajů, majetku a dluhů. Soud stanovil oběma manželům lhůtu na předložení dokumentů o finanční situaci na 60 dnů s tím, že pokud některý z nich tyto dokumenty nedoloží nebo neaktualizuje, může mu za to soud udělit postih.

Bez předmanželské smlouvy jsou příjmy J-Lo a Afflecka za poslední dva roky ať už z filmových projektů, nebo z lukrativních smluv s velkými značkami, společným majetkem. Lopez, jejíž jmění se odhaduje na 400 milionů dolarů, natočila od svatby s Benem čtyři filmy, včetně projektu This Is Me...Now, který sama financovala částkou 20 milionů dolarů. V roce 2023 uvedla na trh svou řadu koktejlů Delola a letos se chystala na světové turné na podporu svého posledního alba, které ale bylo několik týdnů před začátkem zrušeno, aby se mohla "soustředit na rodinu".

Ben Affleck, který je držitelem Oscara a jehož majetek činí podle odhadů 150 milionů dolarů, dokončil nedávno natáčení pokračování filmu Účetní z roku 2016. Majetkoprávní situaci navíc komplikuje jejich společná práce na připravovaném filmu Nezastavitelný. Zatímco Affleck projekt produkuje spolu s Mattem Damonem, Lopez v něm sama hraje.

Zpěvačka má dvě děti se svým bývalým manželem Marcem Anthonym, zatímco Affleck je otcem tří dětí se svou bývalou manželkou Jennifer Garnerovou.

Jennifer Lopez už nechce další rozpad manželství. Nedivím se jí, říká novinářka (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.