Vydržel jen chvilku. Harryho a Meghan v klíčový moment opustil důležitý člověk

[chooze:gallery;value:29853]

​Vévoda a vévodkyně ze Sussexu odjeli na důležitou cestu do Kolumbie. Návštěva země zahrnuje výlety do hlavního města Bogoty a tichomořských oblastí Cartagena a Cali a je považována za kontroverzní, uvedl deník The Sun

Pár do země vyrazil na pozvání od viceprezidentky Francie Márquezové. Harry a Meghan se tak po nedávné cestě po Nigérii vydali na další zahraniční cestu. Od roku 2020 ale nejsou pracujícími členy královské rodiny a neměli by tak během svých cest využívat podobných poct. Královská rodina proto výlety manželů sleduje s velkým napětím. 

Klíčový člověk odchází

Těsně před důležitou cestou pár musel řešit odchod Joshe Kettlera, který pracoval jako vedoucí zaměstnanců Harryho a Meghan. V této roli ale vydržel pouhé tři měsíce. "Už pro ně nepracuje," řekl zdroj deníku DailyMail.

Kettler je přitom ostřílený profesionál v oblasti PR a byl s princem Harrym na jeho nedávné návštěvě Londýna u příležitosti oslavy 10. výročí her Invictus Games. Byl také klíčovou postavou na třídenním "turné" vévody a vévodkyně ze Sussexu po Nigérii.

[chooze:article;value:568290]

​Pro manžele je tak velkou ztrátou, že Kettler před cestou do Kolumbie odešel. Jeho konec prý ale nesouvisí s kontroverzním výletem.

Problémy se zaměstnanci

Krátké působení Kettlera ve funkci dokazuje podle deníku dlouhodobé problémy páru se zaměstnanci. Celkový počet lidí, který Sussexové ztratili od svatby v roce 2018, je údajně nejméně 18, přičemž minimálně devět jich odešlo od doby, kdy se v roce 2020 přestěhovali do Kalifornie.

Meghan na začátku srpna slavila 43. narozeniny. Podívejte se, kdo jí nepopřál:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.