Televize Nova otevřela dveře divákům. Ti se podívali do ateliérů i do zpravodajství

V rámci dní otevřených dveří na Nově se návštěvníci mohli podívat do ateliérů seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Jedna rodina, ale i do studií Televizních novin a Snídaně. "Jsem velkým zastáncem toho, aby naše televize byla otevřenou televizí, aby jí lidé mohli nejen sledovat doma, ale aby mohli přijít mezi nás a vidět, jak to všechno probíhá," řekl moderátor Rey Koranteng.

"Je to strašně milé, přijdou sem lidé, kteří tady touží být a chtějí vidět, jak to tady vypadá, co se tady mění, protože léto je doba, kdy se dějí nějaké změny v ateliérech," poznamenal herec Jiří Böhm.

Na návštěvníky čekali v ateliérech oblíbení herci. S těmi se mohli vyfotit nebo získat jejich podpis. "Jsou na mě milí a hodní a já na ně taky, takže to je oboustranné," řekla herečka Milena Steinmasslová.

[chooze:article;value:551028]

A lidé byli nadšení. "Bylo to krásné, překvapilo mě, jak jsou ateliéry malé, ale je to nádherné. Vyfotili jsme se s paní Niklovou, Máriem se Šimonem, bylo to úplně úžasné. Až mě to překvapilo, tolik jsem nečekala, co oni vykouzlí, je to fakt úžasné," shodli se diváci, kteří si den otevřených dveří pořádně užili.

​"Jsou rádi a my jsme rádi, že jsou tady, jsme rádi, že to ten zájem má a že se to vyprodalo během pár minut. A byli jsme překvapení, že to půjde takhle rychle," dodal herec Václav Matějovský.

A v seriálu Jedna rodina se prý budou dít věci. "Nová sezóna bude stát za to, troufnu si říct, že to bude ta nejdivočejší sezóna, která doteď byla," dodal Matějovský.

To Ulice na podzim začne už 20. sezónu. "Je to neuvěřitelné, že něco může trvat 20 let, já si toho strašně vážím, že jsme mohla být u toho, že celou tu dobu i s malými výpadky jsem to vydržela. A hlavně, že to se mnou vydrželi diváci," uzavřela herečka Jaroslava Obermaierová.

První premiérový díl 20. řady seriálu Ulice uvidí diváci už v pondělí v podvečer na Nově.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.