Tragická nehoda na Karlovarsku. Jeden člověk zemřel, další jsou těžce zranění

Sobotní dopravní nehoda u Hroznětína nedaleko Ostrova na Karlovarsku si vyžádala lidský život. "Po srážce dvou vozidel utrpěla jedna osoba zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla," informovali na síti X policisté s tím, že na místě zasahovaly i záchranářské vrtulníky.

"Na místo vyrazila tři vozidla záchranné služby a byla aktivována také letecká záchranná služba z Plzně a Ústí nad Labem. Dvě asi 70leté ženy ve vážném stavu byly po ošetření předány letecké záchranné službě a transportovány do nemocnic v Plzni a Ústí nad Labem," sdělil TN.cz mluvčí záchranářů Radek Hes.

[chooze:article;value:569951]

Pozemní cestou byl pak byli transportováni 23letý muž, taktéž s těžkými zraněními, který zamířil do Fakultní nemocnice Plzeň, a žena s lehkými až středně těžkými zraněními, která byla převezena do karlovarské nemocnice. Jeden muž pak svým zraněním na místě podlehl, doplnil Hes. 

Silnici mezi Ostrovem a Hroznětínem policie kvůli nehodě uzavřela. Opět se ji podařilo zprůjezdnit až krátce před osmou hodinou večerní. "Přesná příčina a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření," doplnili policisté.

Minulý týden se na Pražském okruhu srazil kamion se třemi osobáky:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.