Na nákup do Biedronky už není potřeba do Polska. V pěti městech budou nové obchody

Termín otevření prodejen Biedronka na Slovensku se nezadržitelně blíží, má se tak stát už ke konci letošního roku. Expanzi do země oznámila společnost před rokem, kdy také u našich východních sousedů založila pobočku. Teď řetězec zveřejnil města, kde se lidé dočkají obchodů této značky, napsal web tvnoviny.sk.

V Biedronce si jako první nakoupí lidé ve městech Levice, Nové Zámky, Považská Bystrica, Zvolen a Senica, která je od českých hranic vzdálena necelých 40 kilometrů. Na sociální síti o tom informovala HR manažerka Zuzana Baloghová ze sítě Jeronimo Martins Polska, pod kterou Biedronka spadá.

[chooze:article;value:567997]

​Řetězec už má připravený i sklad na zboží, který stojí ve Voderadech nedaleko Bratislavy. "Úkolem bude zásobovat prodejny, aby každý regál v obchodní síti byl plný," napsala Baloghová. Podle vedení společnosti chce polský řetězec na Slovensku konkurovat především prodejnám Lidl, ale i Tescu, Kauflandu nebo Bille.

V Česku Biedronka obchody zatím nemá a v dohledné době o nich ani neuvažuje. Pod Jeronimo Martins Polska ale patří také síť drogerií Hebe, která už má v tuzemsku první provozovny. A brzy se Hebe objeví i na slovenském trhu.

Srovnání cen potravin: Nejlevněji je v Polsku. V Německu si připlatíte (11/8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.