Prognóza je špatná. Nemocná Kate musela přijmout zásadní rozhodnutí

[chooze:gallery;value:34408]

​Před princeznou Kate stojí zásadní rozhodnutí. Očekává se, že ještě toto léto odcestuje s rodinou do skotského Balmoralu. Otázkou ale zůstává, zda jí to nemoc dovolí. Podle odbornice na britskou královskou rodinu Angely Levinové tím vyšle jasný signál o svém stavu. Je prý ale očividné, že prognóza zůstává špatná.

Cesta do Skotska by tak pro Kate byla obrovským krokem. "Nejen proto, že jí evidentně ještě není dobře, ale ukazuje to, že se s královskou rodinou dobře cítí. Je s králem a královnou velmi šťastná a ví, že pochopí, když si bude potřebovat odpočinout," citoval Levinovou deník Birmingham Mail.

[chooze:article;value:569169]

​Dvě vystoupení na veřejnosti dala nemocné Kate prý zabrat. I tak ale zůstává plná optimismu. "Samozřejmě je to stále neuvěřitelně znepokojující období, ale všechno nasvědčuje tomu, že její probíhající léčba rakoviny postupuje dobře," dodala podle Wales Online expertka.

Kate se na veřejnosti poprvé od oznámení diagnózy objevila na červnových oslavách k narozeninám krále Karla III. Trooping the Colour. V červenci pak své příznivce potěšila na finále Wimbledonu, kam ji doprovodila princezna Charlotte.

Kate se ukázala na veřejnosti. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.