Poslední šance pro Meghan. Kate s Williamem udělali nečekanou otočku

Od dramatického odchodu Harryho s Meghan od královské rodiny vztahy mezi rodinami obou synů krále Karla III. prakticky neexistují. Nicméně William s Kate udělali vůči Sussexům malé smířlivé gesto.

Podle portálu Mirror se to mělo stát po emotivním večeru v Buckinghamském paláci krátce po smrti královny Alžběty II, kde se členové královské rodiny shromáždili den před státním pohřbem.

Oba "znepřátelené" páry se taky ocitly na stejném místě. "Uvnitř paláce se sešli všichni členové královské rodiny, aby naposledy přivítali královnu zpět v královském sídle, po čemž následovala neformální večeře. Poté princ a princezna z Walesu navrhli, aby vévoda a vévodkyně ze Sussexu připojili své auto k policejnímu doprovodu pro cestu zpět do Windsoru, protože všichni jeli stejnou cestou," popsal Robert Hardman ve své knize Karel III.: Nový král. Nový dvůr. Příběh zevnitř.

[chooze:article;value:567443]

​"Bylo to jen malé gesto (nejeli ve stejném autě) a ani zdaleka nešlo o nějaké usmiřování. Nicméně zesnulá královna by to jistě schválila," okomentoval situaci spisovatel.

Vztahy mezi oběma páry ale zůstávají napjaté. Portál Newskeek ale připomíná, že princ Harry si přeje usmířit se se svým bratrem. "Čas všechno zahojí... Doufejme," řekl v roce 2020 v rozhovoru u Oprah Winfreyové.

Harry svými slovy ranil nemocného krále. Podívejte se na vysílání TN Live věnované vztahům v britské královské rodině:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.