Soňa (28) si koupila pokoj s výhledem na pláž. Dali ji do sklepa s tapetou moře

Influencerka Soňa Dennigová si na víkend vyrazila se svým partnerem a pejskem na ostrov Sylt v německém Severním moři. Těšili se na ložnici s výhledem na pláž. A ten byl jako obrázek, doslova. Ubytování totiž bylo v suterénu a před oknem v ložnici visela fototapeta s obrázkem pláže.

Z postele to skutečně vypadalo, že z okna je vidět na pláž. Stačilo se ale vyklonit z okna a je jasné, že k moři je to ještě daleko. Majitel ubytování dokonce podle Daily Mail použil průmyslové světlo, aby simuloval sluneční svit. 

[chooze:article;value:561670]

​​"Strašně nás podvedli," řekla Soňa ve vidu, které sdílela na svém tiktokovém profilu a které už má skoro čtyři miliony shlédnutí. Situaci ale vzala s nadhledem. "Ležíš v posteli, je půlnoc, ale myslíš si, že je buď večer, nebo ráno. Je to docela úžasné, " zažertovala.

@sonnyloops HAHAHAH #airbnbfail #funny #verarscht ♬ Originalton - Sonny Loops ?

Žádné peníze podle deníku Bild zpátky nedostala, jelikož stačil letmý pohled na mapu, díky kterému by zjistila, že výhled na moře je z tohoto ubytování nemožný. Kolem domu, ve kterém se ubytování nachází, jsou totiž další domy. 

Dovolená v Mexiku se stala noční můrou. Češi zjistili, že ubytování neexistuje. Podívejte se na červnové vysílání TN Live:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.