Dara Rolins všechny zaskočila. Lidé ani nedýchali, když ji viděli

[chooze:gallery;value:29862]

​Uplynulo několik měsíců od plastiky, pro kterou se zpěvačka Dara Rolins rozhodla. Mnoho lidí tenkrát její vzhled kritizovalo. Ona sama na začátku května přiznala, že ani jí se aktuální výsledek nelíbí, vše se prý ale změní. Obličej se jí totiž nejprve musí úplně zahojit. "To, jak vypadám teď, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného s finálním stavem," napsala tehdy jako odpověď těm, kterým její vzhled nedal spát.

Teď na instagramu zveřejnila snímek, který ji dává za pravdu. "Tady jste top, krásně si to sedlo, mladý a svěží vzhled. Trpělivost růže přináší, a taky odvaha. Fakt nádherná a jste to stále vy. Krása," reagovala například jedna ze sledujících. "Dari, vypadáš – napíšu to v šarišském nářečí – šumně," přidala pochvalu jiná.

[chooze:article;value:568151]

"Vypadáte mladší než já, a to je mi 27," napsala fanynka zpěvačky. "Nádhera, jako holčička," souhlasila většina diskutujících.  

V komentářích ale není nouze ani o opačné názory. "Daro, byla jsi krásná, probůh tohle?" napsala nesouhlasně další diskutující. "To nevidíte, jak je to přefiltrované," přidal se další. 

"Bez urážky, po plastice bude každá krásná. A celebrita být nechci. Jsem spokojená tak, jak jsem, díky. Ale tak každého je to věc. Mně osobně je to jedno. Jen je vtipné hodnotit obličej, co je po plastice," reagovala další sledující.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zpěvačka Dara Rolins podstoupila letos na začátku roku nároční estetický zákrok v Itálii. Aby se dala do kupy, stáhla se na nějakou dobu ze sociálních sítí.  

Dara Rolins ze zatopené Dubaje. Je to depresivní, přiznala (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.