Slovenka vsadila 300 korun, vyhrála 12 milionů. Utrácet chce začít hned

Obrovskou euforii zažívá v těchto dnech žena ze Slovenska, která žije v Žilinském kraji. V pondělí tento týden podala v tamní loterii Tipos osm náhodných tipů. Stálo ji to 12 eur, v přepočtu asi 300 korun. Ty o pár hodin později při losování proměnila v hlavní výhru ve výši 480 tisíc eur, tedy zhruba 12 milionů korun, informoval web tvnoviny.

Výherkyně podala tato čísla ve zvláštní loterii Tiposu nazvané Extra výhra. Jak sama přiznala, v této loterii sázela vůbec poprvé.

[chooze:article;value:550142]

Společnost Tipos upřesnila, že 480 000 eur bude výherkyni vyplácet příštích deset let, pravidelně každý měsíc výherkyně dostane na účet 4 000 eur (asi 100 tisíc korun).

Žena už podle portálu také prozradila, na co výhru použije. Údajně splatí úvěr, chce si koupit nějakou nemovitost, k tomu auto a v neposlední řadě má v plánu splnit si některých ze svých snů.

Podobný případ se stal na Slovensku také v červenci. Tehdy vyhrál pohádkovou výhru sázející, který si vsadil tiket za necelých 250 korun. Výhra se zapsala do historie jako sedmá nejvyšší v žebříčku jackpotových výher loterijní společnosti Tipos. 

Muži jackpot změnil život. Vyhrál 40 miliard korun, koupí ženě prstýnky (12/10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.