Šokující rozhodnutí nemocné Kate. Může ohrozit její život

[chooze:gallery;value:34408]

​I přes pokračující léčbu rakoviny se princezna Kate uchýlila k nečekanému rozhodnutí. Přestože jí lékaři doporučují, aby zůstala v klidu a věnovala čas náročnému uzdravování, rozhodla se, že si nenechá zkazit prázdniny.

Podle zjištění deníku Daily Mail se princezna přidá ke své rodině na dovolenou. Společně s Williamem a jejich dětmi chce odcestovat na skotský zámek Balmoral. Má jít o nejdelší cestu, kterou princezna od diagnózy podstoupí.

[chooze:article;value:566272]

​Fanoušci se obávají, že by náročná cesta mohla Kate přitížit. Podle jiných jde ale o dobré znamení, že se princezně daří dobře a dělá pokroky. Podle expertky na britskou královskou rodinu Jennie Bondové, kterou citoval deník Mirror, to pro nemocnou princeznu a její rodinu bude vítaným rozptýlením.

"Pro královskou rodinu to byl zatím rok na nic a krále by velmi potěšilo, kdyby se jeho blízká rodina shromáždila v klidu v Balmoralu, aby společně zhodnotili neuvěřitelně těžké uplynulé měsíce a mohli se podívat do budoucnosti," řekla.

Kate se od chvíle, co jí byla diagnostikována rakovina, objevuje na veřejnosti jen sporadicky. Naposledy se ukázala na červencovém finále Wimbledonu, kde sklidila ovace ve stoje. Předtím potěšila své příznivce na oficiálních oslavách narozenin krále Karla Trooping the Colour v červnu.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.