Zac Efron skončil v nemocnici. Hvězdného herce našli v bazéně na Ibize

Americký herec Zac Efron pořádně vyděsil své fanoušky. V pátek byl totiž převezen do nemocnice poté, co ho v bazénu u jeho vily na Ibize údajně našli dva zaměstnanci, kteří ho z vody vytáhli, píše web Page Six.

Hercův agent následně pro portál TMZ uvedl, že Efron utrpěl "menší incident při plavání" a do nemocnice byl převezen z preventivních důvodů. Fanoušky také ujistil, že Efrona v sobotu ráno z nemocnice propustili a je v pořádku. Podrobnější informace k incidentu ale nezveřejnil. Co přesně se tedy stalo, zůstává záhadou.

Efron, který se nejvíce proslavil rolí v Muzikálu ze střední nebo hitem Největší showman, cestování miluje a v Evropě tráví už několikátý týden. Jen za poslední měsíc ho fotografové zachytili také v Řecku nebo ve Francii.

[chooze:article;value:567760]

Tam nechyběl na zahajovacím ceremoniálu olympijských her. Mezi jeho dobré přátele totiž patří gymnastka Simone Bilesová, která už v Paříži získala tři zlaté medaile.

Do Evropy vyrazil po skončení turné k filmu Rodinná aféra, kde si zahrál hlavní roli po boku Nicole Kidmanové. Předtím měl napilno v rámci propagace životopisného dramatu Železní bratři. Po návratu z dovolené pak Efrona čeká příprava na natáčení remaku legendární komedie Tři muži a nemluvně z roku 1987.

Do Prahy přijel slavný herec. Ochutnal pivo, potrápila ho ale čeština (2/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.