Královská rodina se dál rozpadá. Karel III. dostal košem od milované členky

[chooze:gallery;value:31369]

​I po smrti královny Alžběty II. pokračuje britská královská rodina v tradici letního odpočinku na skotském zámku Balmoral. Pozvání od krále Karla III. ale letos odmítla jeho milovaná neteř Zara Tindallová s rodinou, informoval deník The Mirror

Podle zdrojů z královské rodiny matka tří dětí a bývalá olympionička králi oznámila, že na zámek nedorazí. Dcera princezny Anny totiž poslední srpnový víkend dala přednost své velké lásce – koním. Koná se důležitý závod, na který se již Zara měla přihlásit.

Podle webu Express.co.uk je ale král tak odhodlaný ve Skotsku svou oblíbenou neteř mít, že zvažuje posunutí termínu. "Karel opravdu chce, aby se k němu Zara a její rodina připojily poslední neděli v srpnu, ale chápe, že její koňské soutěže jsou pro ni nesmírně důležité," sdělil zdroj. "Doufá, že budou moci přijít o týden dříve, aby strávili čas se zbytkem rodiny a aby si každý mohl užít pikniky a procházky," dodal.

[chooze:article;value:566124]

​Děti Tindallových mají totiž moc pěkný vztah s dětmi prince Williama a byla by prý škoda přijít o tyto hezké chvilky. "Mia, Lena a Lucas vycházejí s Georgem, Charlotte a Louisem úžasně. Letos tam bude spousta dětí, takže plánují směs akcí pro dospělé a děti, aby se všichni bavili," popsal zdroj.

Překvapí Harry?

Velkým překvapením by mohla být návštěva prince Harryho. Ten by mohl teoreticky dorazit bez své rodiny někdy koncem srpna až většina členů královské rodiny odjede. Podle expertů je to ale krajně nepravděpodobné.

Brity nedávno velmi potěšila princezna Kate. Po dlouhé době se objevila na veřejnosti a velmi jí to slušelo (7/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.