Čekáme celý den na letišti, zoufají si Češi. Let do Zadaru má přes 15 hodin zpoždění

Z pražského letiště mělo letadlo odletět v 7:50. Ještě dopoledne tedy Češi plánovali začít v Chorvatsku svou dovolenou. Podle informací na webu ale jen tak nevyrazí. Má totiž několikahodinové zpoždění a další informace mají přijít až po 21. hodině.

"Zatím let není zrušený. Pořád ho ale posouvají. Naposledy to bylo někdy pět minut po půlnoci," řekl TN.cz jeden z cestujících. "Se zákazníky, kteří tady čekají celý den na letišti, je jednáno celkem zoufalým způsobem," dodal. Zpoždění 15 hodin a 50 minut potvrzují i informace na webu Ryanairu.

"Nikdo se s námi nebaví, aplikace už přestala fungovat ani neukazuje let, nedá se to otevřít. Posílají nám jen co tři hodiny nějaké 90korunové poukázky, za které si na letišti můžeme koupit tak cukr do čaje. Jakékoli služby jsou nulové," prohlásil. "Musíme tady sedět celý den na zemi a dovolání žádné," doplnil.

[chooze:article;value:566716]

Čeští turisté tak kvůli tomu, že letadlo společnosti Ryanair neodletělo, přišli o první den dovolené. "Letíme do Zadaru, máme zamluvenou ode dneška s kamarádem loď, co jsme si měli převzít v čas oběda. Loď stojí a my jsme tady," uvedl cestující.

Redakce TN.cz oslovila společnost Ryanair se žádostí o reakci. Ta však do vydání článku nepřišla.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.