Peroutka o přiznání orientace: Klepal se mi hlas, měl jsem silné emoce

Peroutka vloni rozvířil hladinu českého bulváru, když se rozhodl sdílet, že je gay. Předcházelo tomu údajně složité rozhodování. "Samozřejmě jsem měl spoustu rádců, kteří říkali, to nesmíš. Já jsem z toho někdy měl asi těžší hlavu, protože sám jsem nevěděl a nejradši bych to v podstatě ani neřešil," řekl s tím, že nemá potřebu své soukromí veřejně sdílet.

Ve svém okolí se ale dočkal vlídné reakce. Své kapele o tom prý řekl dva týdny před svatbou. "Úplně se mi klepal hlas a měl jsem strašně silné emoce. Chytl jsem kluky a říkám, já vám něco musím říct," popsal. "A basák mi na to řekl: No a co jako? Vždyť dneska se lidi berou se skříněmi, já nevím, co je na tomhle divného," přiblížil.

[chooze:article;value:567244]

Se svým partnerem Dominikem Roubínem se navíc nestýká jen v osobní rovině, ale zároveň spolu pracují. "Je pravda, že nás několik lidí z branže varovalo, že to není ideální, spojovat osobní a pracovní život, ale pro mě je to zatím značka ideál," pochvaloval si.

Kvůli práci si na sebe ale i těžko hledají čas. "My jsme neměli v diáři volno víc než pět nebo šest dní v kuse," uvedl zpěvák. A třeba s představou dovolené jen na čtyři dny měl prý původně problém, což ho ale přešlo. "My teď jezdíme na tři, čtyři dny, klidně někam k moři. Teď pojedeme někam do Itálie a přilétám na jeden koncert a zase se tam vracím," vysvětlil.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.