Dvě smrtelné nehody na západě Čech. Auto vylétlo z dálnice, jiné vjelo do protisměru

K večerní nehodě vyjížděli záchranné složky a policisté v Karlovarském kraji. "Na dálnici D6 u sjezdu na Březovou u Sokolova došlo k tragické dopravní nehodě osobního automobilu, při které utrpěl spolujezdec zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl," uvedla policie na síti X.

Řidiče s vážným zraněním transportoval do nemocnice záchranářský vrtulník, další spolujezdkyni převezla do nemocnice sanitka.

Zraněné museli vyprostit hasiči, auto se po smyku na mokré vozovce převrátilo na střechu mimo dálnici. Ta zůstala průjezdná jedním jízdním pruhem.

Druhá smrtelná bouračka se stala před pátou odpoledne v Plzeňském kraji na silnici první třídy vedoucí z Boru u Tachova na Planou. Řidič fordu přejel do protisměru, kde čelně narazil do dodávky, informoval web Krimi-Plzeň.

Šofér osobního auta zahynul, řidiče a spolujezdce z dodávky dopravil vrtulník ve velmi vážném stavu do plzeňské nemocnice.

Aby toho nebylo málo, cestou na pomoc k nehodě se převrátilo hasičské auto. Pětičlenná posádka skončila s lehkými a středně těžkým zraněními v nemocnici.

Při nehodě zemřel táta a děti bojují o život. Nepřežil ani údajný viník (8/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.