Brad Pitt v slzách. Jeho syn měl vážnou nehodu, podezření na krvácení do mozku

[chooze:gallery;value:36834]

​20letý Pax byl hospitalizován poté, co údajně utrpěl zranění hlavy při děsivé havárii. Mladý muž měl řídit své elektrické kolo v Los Angeles, když zezadu narazil do auta, uvedly zdroje pro web TMZ.

Podle nich přijížděl ke křižovatce, když narazil na kole do zadní části auta, které už zastavilo na červenou. Řidič auta hned vystoupil a vydal se mu na pomoc. Pax si podle policistů a záchranářů na místě nehody stěžoval na bolest hlavy.

[chooze:article;value:473054]

​Podle svědků se záchranáři obávali, že by Pax mohl krvácet do mozku. Aktuálně by měl být ve stabilizovaném stavu, i když plný rozsah jeho zranění ještě není jasný, uvedl web Daily Mail. Naštěstí ale mohl jít ještě v pondělí večer domů, tedy jen několik hodin po nehodě.

Luxusní kolo

V posledních měsících byl Pax spatřen v okolí Los Angeles, jak jezdí na elektrickém kole Talaria Sting R MX4, které stojí kolem 3 000 dolarů (zhruba 70 tisíc korun). Neví se ale, zda to bylo stejné kolo, se kterým havaroval. Dlouhodobě se ovšem na kole pohybuje bez helmy, což se mu nyní málem stalo osudným. 

Pax je jedním ze šesti dětí, které má Brad Pitt s Angelinou Jolie. Chlapec se narodil v roce 2003 ve Vietnamu, odkud byl americkým párem adoptován v roce 2007. Manželé se v roce 2014 rozvedli a od té doby vedou soudní spory týkající se dětí i majetku. S Pittem se děti nestýkají a nepoužívají jeho příjmení. Po dosažení 18 let si toto jméno některé nechaly odstranit i z dokladů.

Pitt a Jolie se stále soudí. Podívejte se, o čem momentálně (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.