Muži napadli a zbili v hospodě jednoho z hostů. Důvodem měl být konkurenční boj

Čtyři na jednoho – napadený mladík, který seděl v hospodě u stolu, neměl proti přesile šanci. Případ teď vyšetřují kriminalisté ze slovenského města Malacky.

Útočníci ho srazili k zemi a kopali do něj, dokud se hýbal. "Schoulil jsem se a už jsem dostával rány ze všech stran," popsal napadený muž televizi Markíza. Nechtěl se bránit, prý by to stejně nemělo význam. V jednom z útočníků se nakonec ozvalo svědomí a ostatní začal uklidňovat.

Napadený utrpěl vícečetná poranění. Zarážející je i důvod útoku, agresoři i jejich oběť se živí jako kameníci a do křížku se prý dostali kvůli zakázkám.

[chooze:article;value:561223]

​Zraněný muž skončil v nemocnici. "Je to konkurence, řeknu to na rovinu. Možná proto, že já mám víc zakázek," dodal napadený Martin.

Všechno se to odehrálo v místní hospodě, lidé z vesnice agresora a jeho kumpány dobře znají. "Jsou to známé firmy. Mě přepadli v Jabloňovém, byl jsem tři dny v nemocnici," uvedl jeden z místních.

Martin dokázal všechny útočníky ztotožnit. "Kriminalisté zahájili trestní stíhání za ublížení na zdraví," upřesnil mluvčí bratislavské krajské policie Michal Szeiff. Podezřelým hrozí v případě prokázání viny až tři roky vězení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.