Děsivá zpověď táty zavražděné Cynthie: Partner ji bil a nechtěl ji pustit

Rodičům Cynthie přišla předtím, než ji začali hledat, od dcery zpráva v dokonalé maďarštině, kterou sportovkyně normálně nepsala. V té jim sdělila, že si chce vzít život. Její rodiče ale nevěří, že by něco takového napsala, uvedl web tvnoviny.sk.

V neděli přišel na policii její partner Juraj s tím, že se oběsila, on zpanikařil, sundal ji a zabalil do igelitu. Podle rodiny a známých by ale Cynthie sebevraždu nespáchala.

[chooze:article;value:566206]

Její otec Tibor nyní popsal pro deník Nový Čas vztah dvojice. "Tu noc jsme byli u toho, jako první jsme se dozvěděli, že je obviněn z vraždy. Byli spolu asi pět let, přičemž poslední dva roky byl dost násilnický. Nemohla od něj odejít, nedovolil jí to," sdělil. "Ona od něho chtěla odejít, ale nechtěl jí dát dcerku," dodal. Bývalému kriminalistovi slovenské finanční správy Jurajovi tak nevěří.

"Kdyby řekl, že udělal jednu velmi velmi špatnou věc, uškrtil ji. Že ji zabil. Zřejmě provázkem nebo něčím takovým. Nedokážu vám říct příčinu. Nedokážu to dost dobře vysvětlit. To, co udělal, to hraničí s bezcitností. Kromě toho, že můj vnuk a vnučka nebudou mít mámu, což je ze všeho nejhorší. Přišli jsme o to nejcennější a to je naše holčička. Nedá se to ani popsat, je to pro nás velmi těžké," řekl pro TV Markíza.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.