Zpěvačka Adele překvapila. Oznámila, že si dává od hudby dlouhou pauzu

"Moje nádrž je z každodenního vystupování na pódiu v Las Vegas úplně prázdná. Vůbec nemám plány na novou hudbu," řekla britská zpěvačka pro německou televizi ZDF. "Chci si po tomhle dát velkou pauzu a myslím, že se chci chvíli věnovat jiným tvůrčím věcem," dodala.

Adele totiž od roku 2022 o víkendech koncertovala Las Vegas v rámci show Weekends With Adele (Víkendy s Adele). S tím má skončit v listopadu, jak píše deník The Guardian. "Přestože se jednalo o poměrně malé publikum, bylo to opravdu emočně vyčerpávající," popsala svou zkušenost s pravidelným vystupováním pro 4 000 lidí.

[chooze:article;value:562947]

​​Léto stráví v Mnichově, kde plánuje během srpna deset vystoupení ve speciálně postavené aréně pro 80 tisíc lidí. Diváky tam oslní i rekordní obrazovka o rozměru 220 na 30 metrů. Zpěvačka ale předpokládá, že velkolepá vystoupení jen prohloubí její nálady.

Poslední album vydala 36letá Adele v roce 2021. Ke slávě se dostala v roce 2008, když v 19 letech vydala své první album. To druhé se podle Sky News stalo čtvrtým nejprodávanějším ve Velké Británii. Jejími největšími hity jsou skladby Hello nebo Someone like you.

Polonahý Harry Styles, splněné přání Adele a rekordmanka Beyoncé. Kdo způsobil vloni na Grammy poprask? (2/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.