Poslední slova Brendy z Beverly Hills před smrtí: Myslela, že přišel zvrat v léčbě

Posledním instagramovým příspěvkem herečky, která ztvárnila legendární Brendu ze seriálu Beverly Hills 90210 či Prue v seriálu Čarodějky, bylo video z jejího podcastu "Let's Be Clear". Dohertyová v něm popisovala, jak se zvládá potýkat se zákeřnou nemocí.

"Nemám tušení, jak dlouho budu ještě chodit na chemoterapie. Jestli to budou tři měsíce nebo více... Záleží, jak vše bude fungovat. Není to něco, co bych mohla já či moji doktoři předvídat," citoval herečku portál Parade.

[chooze:article;value:523101]

Dohertyová i přesto cítila naději. Myslela si totiž, že v její léčbě přišel zvrat. "Musím říct, že jsou na tom i pozitivní věci. Molekulární struktura mých rakovinných buněk se nedávno změnila, takže se mi otevírají nové možnosti léčby. Předtím jsem mohla pouze doufat," uvedla.

I přes tato slova herečka nakonec svůj boj s rakovinou prsu, který sváděla od roku 2015, prohrála. Na instagramu jí právě pod její poslední příspěvek fanoušci psali nespočet vzkazů. "Byla jsi jednou z mých oblíbených hereček z 90. let, odpočívej v pokoji," napsala jedna z fanynek. "Nemohu uvěřit, že už tu s námi nejsi. Část mého dětství zemřela s tebou. Doufám, že tvá duše najde pokoj," dodal další fanoušek.

Zemřela Brenda (†53) z Beverly Hills. Po vleklém boji podlehla rakovině (07/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.