Denisa Nesvačilová o novém vztahu: Nechce opakovat chyby s Kolečkem

[chooze:gallery;value:36492]

​Už je to více než rok, co se scenárista Petr Kolečko odkutálel ze vztahu s Denisou Nesvačilovou do manželství s Anetou Vignerovou. Zdá se však, že herečka už si ze zrady bývalého milence nic nedělá. Po boku nového partnera Michala září štěstím. Z minulého nezdaru se dokonce poučila.

Po večírku stráveném po boku nového partnera popsala, co si postupem času uvědomila. "Karlovy Vary jsem vždycky měla ráda, ale poslední dobou trávím čas mnohem raději bez přítomnosti fotoaparátů. Každý normálně smýšlející člověk jistě chápe proč," naznačila na instagramu Nesvačilová, že humbuku kolem jejího milostného života už má dost.

[chooze:article;value:563431]

Zdá se, že tentokrát by chtěla lásku držet spíše v soukromí. Partnera proto představila médiím o něco později. "Svůj vztah netajíme, neschováváme se, jen to tady bylo prostě poprvé, kdy se se zájmem médií setkal. Ale musel s tím počítat, když se mnou chce být," vysvětlila Denisa před pár dny ve Varech.

Přiznala však, že některých večírků se přesto ráda zúčastní. "I tak jsme si ale letošní krátký skok na festival užili, popovídali jsme si s přáteli, prosmáli se a protančili večerem a bylo nám hezky," svěřila se herečka.

Na nového partnera se ale snaží brát ohledy. "Není ze světa šoubyznysu, tak bych to nechtěla podrobněji rozebírat. Ale musím říct, že ještě před pár lety bych si nedokázala představit, že zrovna on bude můj princ," popsala herečka, společně se prý znají roky.

Bývalá miss Aneta Vignerová o svatbě s Kolečkem. Uděláme si to po svém, plánovala (5/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.