Horoskop na neděli 14. července: Pohyb vám pomůže vyčistit hlavu

Beran

Tento víkend se zaměřte na své zdraví. Mohou se objevit drobné zdravotní potíže, které jste dlouho přehlíželi. Nepodceňujte je a dopřejte si dostatek odpočinku a péče. Sportovní aktivity vám pomohou uvolnit napětí a získat novou energii.

Býk

Vaše kreativita pojede naplno. Využijte volného času k rozvoji svých uměleckých schopností nebo se pusťte do nových projektů. V rodinném kruhu může dojít k nečekanému zlepšení vztahů, pokud budete otevření a upřímní.

Blíženci

Někdo z vašich blízkých bude potřebovat vaši pomoc a podporu. Nebojte se nabídnout svou pomocnou ruku a naslouchat. Víkend také přinese příležitost k romantickému setkání, které může rozproudit váš milostný život.

Rak

Očekávejte příjemné setkání s přáteli, které vám přinese radost a nové zážitky. Možná se objeví i příležitost k poznání někoho nového. Buďte otevření novým možnostem a nebojte se vykročit ze své komfortní zóny.

Lev

Víkend je ideální pro řešení dlouho odkládaných domácích úkolů. Pořádek ve vašem okolí vám přinese klid a lepší soustředění. Dejte si ale pozor na přetěžování a věnujte čas také relaxaci a odpočinku s rodinou.

Panna

Vyjděte si na čerstvý vzduch a věnujte se sportovním aktivitám. Pohyb vám pomůže vyčistit hlavu a nabrat novou energii. Ve vztazích se snažte vyhnout zbytečným hádkám a raději hledejte společnou řeč. Upřímnost bude klíčem k úspěchu.

Váhy

Můžete se těšit na romantický víkend plný lásky a porozumění. Váš partner vás překvapí něčím nečekaným, co posílí váš vztah. Nezadaní mají šanci potkat někoho výjimečného, pokud budou otevření novým setkáním.

Štír

Tento víkend bude náročný na komunikaci. Mohou se objevit neshody s blízkými, které vyžadují trpělivost a porozumění. Snažte se být co nejvíce diplomatičtí a hledejte kompromisy. Od všeho si pořádně odpočiňte večer, například u knihy či filmu.

Střelec

Příležitost k dobrodružství vás nenechá chladnými. Vyrazte ven a objevujte nová místa nebo se věnujte sportovním aktivitám. Vaše energie bude nakažlivá a přitáhne k vám nové přátele a zážitky. Dejte si ale pozor na zbytečné riskování.

Kozoroh

Finanční záležitosti budou tento víkend v popředí vašeho zájmu. Je vhodný čas na plánování a přehodnocení vašich výdajů. V rodině může dojít k malým neshodám, které však rychle vyřešíte upřímným rozhovorem.

Vodnář

Očekávejte víkend plný překvapení a nových zážitků. Můžete potkat inspirativní lidi, kteří vás posunou dál v osobním i profesním životě. Využijte každé příležitosti k učení a růstu. Večer strávený s přáteli vám dodá energii.

Ryby

Emocionální záležitosti budou tento víkend na prvním místě. Můžete se cítit citlivěji než obvykle, ale nebojte se vyjádřit své pocity. Vztahy s blízkými budou harmonické, pokud budete upřímní a otevření. Dopřejte si také čas na relaxaci a meditaci.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.