Královna Camilla šokovala princeznu Kate. Tuhle barvu už si neoblékne

[chooze:gallery;value:33833]

​Zdroj blízký královské rodině odhalil jeden z neobvyklých požadavků královny Camilly. Ten má podle webu Daily Expres nejen vůči princezně Kate, ale i Sofii, vévodkyni z Edinburghu. Ty si nemohou obléknout jejich oblíbenou modrou barvu bez toho, aby počkaly na to, co se rozhodne vzít si na sebe královna.

"Královna si nyní vždy vybírá oblečení před ostatními ženami v královské rodině. Je to součást královského hierarchického řádu a týká se to jak oblečení, tak barev," uvedl zdroj.

Toto pravidlo ale Camilla v poslední době údajně rozvolnila. Kate a Sofie tak mohou modré oblečení zvolit, musí se ale jednat o dostatečně odlišný odstín, než jaký si předtím královna vybere.

[chooze:article;value:563869]

Jak připomíná portál OK!, ohledně svého oblečené musela často ustupovat i Meghan, manželka prince Harryho. "Když jsem ještě žila ve Spojeném království, jen výjimečně jsem volila výrazné barvy," svěřila se v jedné z epizod dokumentu Harry a Meghan.

"Pochopila jsem, že nikdy nemůžete mít na společenské akci oblečení ve stejné barvě jako královna. Jenže si nesmíte obléknout ani stejnou barvu jako další významní členové královské rodiny," vysvětlovala.

"Takže jsem si říkala, jakou barvu by si asi neoblékli. Hnědá, béžová, bílá… Takže jsem začala nosit hodně tlumené odstíny, abych splynula. Snažila jsem se nevyčnívat a chtěla jsem zapadnout do rodiny. Nechtěla jsem udělat ostudu," dodala.

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate se letos poprvé objevila na veřejnosti (06/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.