Horor u Vondráčkové: Pod gaučem našla obřího hada. Museli přijet hasiči

[chooze:gallery;value:36583]

​Dramatické chvíle prožívala ve čtvrtek ráno zpěvačka Helena Vondráčková. S kamarády, kteří ji navštívili na Slapech, totiž objevili na hausbótu dlouhého hada. "Ráno tu byl had. Zděšení psi dole, protože had se vplížil pod sedačku v obýváku na hausbótu a nevěděli jsme, jak ho dostat ven," svěřila se TN.cz Vondráčková.

Rychle zavolali o pomoc. "Takže jsme museli zavolat záchrannou službu, specialisty. Přijela dvě auta, rozšroubovali celou sedačku a hada naštěstí odchytili," popsala krušné momenty Vondráčková. V tu dobu ale nevěděli, zda had není jedovatý.

[chooze:article;value:564140]

"Nikdo nevěděl, co je to za hada, ale myslíme si, že to byla užovka vodní, jak jsme si stačili vygooglit," doplnila. Nevítaný host na lodi naštěstí nikomu neublížil. "Nic se nestalo, nikoho naštěstí neuštkla, takže všechno je v pohodě," oddechla si zpěvačka.

Nejvíc si pochvalovala práci hasičského sboru. "Záchranáři z Příbrami byli teda opravdu stateční, protože ačkoliv nevěděli, co to je, tak se vložili do boje, chytili ji a bylo to dobrý. A byli tady opravdu za moment," uzavřela s úlevou Vondráčková.

Manžel mě vždy překvapí, libuje si Vondráčková. Dostala od něj luxusní kožich (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.