V pražském metru řádil úchyl. Má speciální znamení, policie prosí o pomoc

Neznámý muž nastoupil do metra v neděli 30. června ve stanici Náměstí Míru na trase A ve směru na Depo Hostivař. "Ve vagónu se posadil na sedadlo proti ženě a po krátké chvíli si z rozparku speciálně vytvořeného v kalhotách vytáhl přirození a před osmadvacetiletou ženou začal onanovat," popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Žena, kterou to pochopitelně vyděsilo, vystoupila na další zastávce. Muž vystoupil také a šel za ní. Pronásledovaná se rozhodla jednat. Úchyla se pokusila natočit na telefon a upozornila ho, že na něj zavolá policii. "Až po jejím varování muž odešel ze stanice metra Skalka neznámo kam," uvedla mluvčí. Na video se můžete podívat pod titulkem článku.

[chooze:article;value:564128]

​Neznámému muži hrozí v případě odsouzení za výtržnictví až dva roky vězení. "Vzhledem k tomu, že měl muž zcela evidentně rozparek předem speciálně vytvořený, a tedy se na své jednání připravoval, nelze vyloučit, že se tohoto trestného činu dopouštěl již opakovaně," doplnila Kropáčová.

Policie žádá veřejnost o pomoc s pátráním. Kdokoli muže pozná nebo ví, kde by se mohl nacházet, má zavolat na linku 158. "Jakékoliv informace nám mohou pomoci při jeho dopadení," uzavřela policejní mluvčí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.