Sestra Ornelly je v maléru: Charlotta žije v otroctví. Teď ji obviňují z krádeže

[chooze:gallery;value:36522]

​Když se Ornella Koktová doslechla, že si její sestra našla práci v kadeřnictví, doufala, že si Charlotta konečně dává život do pořádku. Jenže, jak se zdá, vše je jinak. Hned při první návštěvě sestry začala mít Ornella strach. "Přišla jsem, vypadala. Já jsem ji neviděla x měsíců, byl to šok. Najednou jsem viděla člověka, strašně se hrbila, měla hrozně ztrhaný výraz ve tváři, strašných vrásek, ruce jako stařena. Jí bude 28 let. Ty vyloženě vidíš v její tváři, že viděla hrůzy, horory," svěřila se Ornella Hanychové v podcastu na Herohero.

Dostaly se k ní prý zprávy, že Charlotta lítá v pořádném maléru. "Chtěla jsem věřit tomu, že chodí do práce a že je vše v pořádku, ale pak nám chodily informace od lidí, co ji znají. Že v podstatě žije v nějakém novodobém otroctví a že žije ve sklepě bez oken. Byla jsem tam, byla tam nějaká matrace, kde údajně masírují lidi. Zjistila jsem, že tam sice dělá, ale že jí vlastně ani nedávají výplatu. Bůhví, co tam tedy všechno dělají," popsala Ornella.

[chooze:article;value:540654]

"Pak ke mně došlo třeba to, že Charlotte byla svědkem různých násilných činů, například, že se před ní začali lidi bodat noži," dodala influencerka a naznačila, že její sestra opět bojuje se závislostí na drogách. "Samozřejmě že tam byla narážka k těm drogám, že to není spojené jen s ní, ale i s lidmi, co se vyskytují v její blízkosti," doplnila. 

Ornella prý se vším Charlottu konfrontovala. "Vůbec mi to nepopřela, plakala do telefonu, že má strach, že se bála to někomu říct, protože ji prý i několikrát seřezali, že se bojí odejít," vysvětlila a řekla, že sestře nabídla pomoc. Jenže na smluvené místo prý Charlotta nedorazila. Zavolat jí měla až o pár dní později z Karlových Varů, kde pařila se Sámerem Issou, se žádostí o peníze.

[chooze:article;value:465503]

Monika Zolotarev, majitelka kadeřnictví, naopak tvrdí, že Charlottě se závislostí pomáhala. "Charlottu jsem zaměstnala nejprve v květinářství, následně pak v mém masážním salonu v centru Prahy. Celou dobu bydlela u mě doma a dařilo se jí abstinovat," svěřila Blesku Zolotarev. Jenže teď nejmladší Štikovou osočila z krádeže.

Když spolu vyrazily na festival, Charlotte se jí měla zničehonic ztratit. "Charlotte se sebrala s tím, že za chvíli přijde, a nechala mě stát na baru. Poznala totiž nového muže a šla se s ním projít. Jenže se nevrátila ani po několika hodinách a zmizela i se všemi věcmi, které jsem jí napůjčovala u kamarádky návrhářky. Odjela do Prahy. Navíc druhý den šla do salonu, kdy ukradla kasu a taky moje oblečení. Proto jsem šla na policii a podala na ni trestní oznámení," obvinila Zolotarev sestru Ornelly.

[chooze:article;value:542574]

Vše teď vyšetřuje policie. "Oznámení kolegové na místním oddělení přijali v pátek a nyní se věcí budou zabývat pro podezření ze spáchání trestného činu krádež," potvrdil mluvčí policie Jan Daněk. Charlotta však trvá na své nevinně. Jde prý o fámy. "Je mi to celé moc líto, bohužel se mi Monika Zolotarev touto cestou mstí za pomluvy, které proti ní rozjela má rodina. Pravda je taková, že jsem nic neukradla a věci, které jsem měla na festival zapůjčené, jsem už zaslala poštou paní návrhářce," brání se mladá žena.

​Drsně odmítla i tvrzení Ornelly a její matky Moniky Binias. "Pomluvy a lži, které o mně šíříte, vám oběma mají jen namastit kapsy! Obě o mně lžete! Nikdy mě nikdo nebil ani nikde nezamykal, jak tvrdíte. Má to jen zvednout sledovanost vašich pořadů. Mám toho dost, jste obě stejné," vzkázala.

V Česku přibývá drogově závislých. Na pomoc čekají i několik měsíců (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.