Vražda zpěvačky Victorie má dohru. Její sestra se musela vrátit na místo činu

[chooze:gallery;value:36222]

​Už uplynul téměř měsíc od nešťastné smrti zpěvačky Victorie. Její sestra Alexandra Heichenwalderová se podle informací Blesku opět vydala do tureckého Istanbulu, kde pravděpodobně vyřizuje všechny smutné povinnosti. Právě v tamním domě její sestra žila čtyři roky s manželem a dětmi, které Alexandra krátce po tragédii v Turecku vyzvedla, aby se o ně v Česku mohla rodina postarat.

Těsně před odjezdem Alexandra zveřejnila vzkaz věnovaný zesnulé Victorii. "Chci tě znovu obejmout a slyšet tvůj smích. Chybí mi tvá vřelá objetí, tvůj hlas, i naše hloupé hádky, jako když jsem si chtěla obléknout něco tvého a ty jsi mě chytila. Dnes se dívám na tvoje věci a pláču v agónii, snažím se být silná pro vaše tři krásné děti," svěřila se sestra zpěvačky.

[chooze:article;value:562052]

Slíbila ovšem, že se o své synovce Davida (14), Zacharyho (4) a neteř Annabelle (10) postará. "Ale budu se snažit ze všech sil a všichni se budeme snažit ze všech sil, abych děti vedla k tomu, aby byly tak silné a laskavé jako vy, aby z nich vyrostly krásní lidé, jako jste byli vy. Mají nás, maminku, tetu Georginu, Shannon a Daug," přísahala Alexandra. 

Tragická událost celou rodinu semkla. "Jak jsi sama řekla, díky bohu, že jsme velká a silná rodina. Tolik mi chybíš! Milujeme tě navždy. Dokud se znovu nesetkáme. Obejmi tátu," vzkázala do nebe.

[chooze:article;value:560232]

Smrt Victorie je stále opředená záhadou. Podle tureckých médií ji měl zavraždit její muž David Thomas Blyth a následně spáchat sebevraždu. Victorii řekli její blízcí na konci června poslední sbohem v pražském kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Zemřela česká zpěvačka Victoria Velvet. Zavraždit ji měl žárlivý manžel (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.