Postřelený Fico se vrátil do práce. O berli zkontroloval letošní sklizeň

[chooze:gallery;value:36514]

Fico v pondělí navštívil polnohospodářské družstvo. Na záběrech televize Markíza je vidět, že po pokusu o atentát musí chodit o berli. Pomalu se ale vrací k pracovním povinnostem.

Při návštěvě družstva poznamenal, že letos začala sklizeň o měsíc dříve, než byli Slováci v minulosti zvyklí. "Mnozí byli překvapeni, že se kombajny objevily již v červnu. Klimatické změny jsou realitou a sklizeň začíná dříve," prohlásil.

[chooze:article;value:563508]

Následně se nechal vyfotit v obilí. "Pro mě to není ani humorné ani směšné. Je to pro mě ctí, já jsem vyrůstal na vesnici. Mně obilí vždy vonělo," poznamenal. Po snímku ale odešel. Dle svých slov totiž stále není připravený příliš dlouho stát.

Poprvé se na veřejnosti objevil po pokusu o atentát Fico minulý týden na oslavách příchodu Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. ​Podle deníku Nový Čas při projevu Fico nešetřil kritikou. "Musíme postavit obrovskou hráz liberálním a progresivistickým ideologiím, které poškozují tuto zemi," řekl například s tím, že se dle jeho názoru tyto ideologie "šíří jako rakovina a jsou jako jed".

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.