Dojemné vyznání Lucie Bílé. Zveřejnila několik soukromých momentů s přítelem

[chooze:gallery;value:33962]

Zlatá slavice Lucie Bílá vedle mladšího partnera Radka jen kvete. Na sociálních sítích mu ve čtvrtek popřála k narozeninám a vyznala mu svou lásku. "Lásko moje. Vše nejlepší k narozeninám. Miluji tě," vzkázala svému příteli.

K dojemnému příspěvku připojila řadu zamilovaných fotografií, kde se s přítelem láskyplně mazlí a objímají a na nichž je vidět, jak moc šťastní spolu jsou. "To já miluji tebe, děkuji ti," odpověděl jí záhy Filipi.

[chooze:article;value:563116]

Bílá po boku šarmantního krasavce září štěstím již několik let a jejich láska je inspirací pro mnoho zpěvaččiných fanoušků. "Vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a lásku, tu už máte od té nejúžasnější ženy. Je radost se na vás dívat," vzkázal Filipimu jeden z příznivců.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

"Milujete se a máte úžasnou radost ze života a to je nejvíc," reagovala záhy další z fanynek. Ani zpěvačka se netají tím, že poslední roky po boku partnera jsou ty nejkrásnější, jejich láska ji dokonce inspirovala při tvorbě několika písní. "Jsi maják v moři, který mě vede do cíle, jsi všechno, o čem jsem celý život snila," zpívá v písni Děkuji Ti.

Lucie Vondráčková se vrátila k tomu, co jí chybělo nejvíc. Jsem šťastná jako blecha, tvrdí (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.