Turisty v Řecku stály dva drinky 20 tisíc. Můžete si za to sami, vzkazuje restaurace

"Totální zlodějina! Před odchodem si nechte vystavit účtenku a zkontrolujte si kreditní kartu, protože si účtují příliš vysoké částky. Bylo nám řečeno, že lehátka jsou zdarma, pokud si objednáme jídlo nebo pití. S tím jsme neměli problém, objednali jsme si dva nápoje, které nás následně vyšly na 51 eur (asi 1 300 korun) za kus. Pokud vám to nepřijde dost šílené, vrátili jsme se do Spojených států a na našem účtu se objevil poplatek 876 dolarů. ZA DVA NÁPOJE!!!" postěžovala si turistka na webu TripAdvisor, upozornil portál 24ur.com.

Šlo o restauraci DK Oyster. U té loni i společnost TripAdvisor na svém webu zveřejnila varování. "TripAdvisor byl informován o nedávných zprávách v médiích nebo událostech týkajících se tohoto místa, které se nemusí odrážet v recenzích uvedených v tomto seznamu. Při plánování cesty byste proto mohli informace o tomto ubytování dodatečně vyhledat," píše.

Právě na tomto webu už reagoval na recenzi i majitel restaurace Dimitrios Kalamaras. "Naše lehátka dostávají zákazníci s minimální objednávkou, proto doporučujeme všem návštěvníkům, aby si před objednáním zkontrolovali jídelní lístek. Rád bych upozornil, že naše jídelní lístky jsou vyvěšeny na tabulích poblíž vchodu, kde jsou uvedeny ceny jídel a nápojů, aby byli naši hosté informováni," vzkázal.

[chooze:article;value:563392]

"Pokud si přejete, můžeme vám dodat další informace o vaší objednávce. Znovu zvažte některé tvrdé výrazy a obvinění, snažíme se přinést pozitivní zážitek pro všechny naše hosty a na naší straně není řádný záměr pokazit váš zážitek," uvedl.

Není to ale poprvé, co se kvůli vysokým cenám restaurace dostala do médií. Oscar Maldonado z Hondurasu se svým přítelem tam loni za těstoviny a dvě smoothie zaplatili 600 eur (asi 15 000 korun). Obsluha jim navíc předtím nepřinesla menu.

"Byl jsem v pokušení zavolat policii, ale nechtěl jsem dělat problémy," řekl pro Daily Mirror. "Ptal jsem se, jak to vypočítali, on začal proslov o servisních poplatcích. Zaplatil jsem a odešel. Byl jsem naštvaný po zbytek dne a skoro mi to zničilo dovolenou," dodal.

Úterní požár na řeckém ostrově Zakynthos:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.