Michaela z Mostu zmizela před několika dny. Rodina se bojí o její život

Mostečtí kriminalisté pátrají po 49leté Michaele Aurélii Kovářové z Mostu. "Trpí psychickými problémy a v minulosti se již pokusila sebepoškodit. Z tohoto důvodu je obava o její život nebo zdraví," uvedla v pondělí policie na facebooku.

Ženu naposledy viděli v pátek 28. června její kolegové v zaměstnání v Duchcově. "V dopoledních hodinách z práce odešla bez udání důvodu," upřesnila policie. V tento den, kdy byla na posledy v práci, měla na sobě šaty s volánky s modrou, fialovou a růžovou barvou, na nohou semišové modré lodičky s přezkou a vlasy sčesané do culíku.

[chooze:article;value:559337]

​"Pohřešovaná nosí dioptrické samozabarvovací brýle a na levé lopatce má větší tetování hlavy tygra. V pátečních odpoledních hodinách se ji několikrát snažil neúspěšně kontaktovat její přítel, který celou věc oznámil," dodali policisté.

Žena, která bydlí v Mostu, nechala u sebe doma veškeré osobní doklady, klíče od vozidla i domova a do současné doby o sobě nikomu nedala žádnou zprávu. Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Pohřešovaná měří asi 175 centimetrů, má střední postavu, černé vlasy a hnědé oči.

Podle policie pro ostatní není nebezpečná. "Pokud máte jakékoliv poznatky o pohybu pohřešované ženy, sdělte je prosím na lince 158," vyzvali policisté.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.