Hádky kvůli výmolu. Děčín zveřejnil jméno pracovnice ŘSD, ať si to s ní lidé vyřídí

Tohle není silnice města, stěžujte si na tomto čísle. Tak by se dalo přeložit vyznění cedule, kterou nechal děčínský magistrát umístit u výmolu, který řidiče deptal mnoho týdnů. Jenže zaměstnankyně správce silnice nic netušila.

"Hrozně mě to rozzlobilo, protože některý ty zprávy byly: co to zdržuješ, kr**o, do psí pr**le co budeš dělat s tou dírou," popsala zaměstnankyně Ředitelství silnic a dálnic Lýdie.

Kromě desítek často velmi vulgárních zpráv se musela potýkat s telefonáty naštvaných řidičů. Volali ve dne v noci. "Opilé skupinky chlapů z hospody ve 2:23 vám volají a ptají se vás, jak opravíte komunikaci. Tak to není úplně milé," dodala.

[chooze:article;value:419874]

​Magistrát naštvalo, že si frustraci řidiči vybíjeli nejprve na jeho zaměstnancích. A proto se vedení města rozhodlo pro umístění cedule. "Aby řidiči věděli, komu ta komunikace náleží a kdo je kompetentní, aby ten problém řešil. Bylo to po dohodě s ŘSD," vysvětlil náměstek děčínského primátora Ondřej Smíšek (Náš Děčín). Ředitelství silnic a dálnic prý s cedulí souhlasilo, zveřejnit jméno a číslo zaměstnance ale neschválilo.

Výmol se podařilo opravit zatím jen provizorně. Podle ŘSD se nedaří sehnat firmu, která by finální opravu provedla. Omezení prý ze silnice zmizí v pondělí. Ceduli už tam prý magistrát vracet nebude.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.