Bývalá moderátorka TV Nova o potížích po porodu: Stále to nemohu přijmout

[chooze:gallery;value:35155]

Influencerka Shopaholic Nikol přiznala, že obzvlášť náročné je pro ni přijmout, jak se změnila. "Po porodu je pro mě těžší přijmout svoje tělo. Na jednu stranu cítím obrovskou vděčnost, že právě díky němu jsem se mohla stát mámou tak úžasného stvoření, ale na druhou stranu svoje tělo v zrcadle nějak nepoznávám," popsala v příběhu na sociálních sítích Shopaholic Nikol. 

Za vše je ale nesmírně vděčná. Připomíná si totiž, že právě díky své proměně je matkou. "Pak si ale přejíždím po té pigmentové čáře na břichu, která ne a ne odejít, a musím se usmívat. Jaký je to všechno zázrak, že jsem tam nosila toho malýho skřítka," vysvětlila influencerka. 

[chooze:article;value:557742]

S některými záležitostmi se však těžko vyrovnávala. "Bylo pro mě těžké přijmout, že mi menstruace přišla tak brzy. Nečekala jsem to a přiznám se, že jsem si to období bez svých dnů během těhotenství dost užívala," svěřila se Čechová.

Aktuálně se snaží dostat do formy a začala na sobě pracovat. "Po třech měsících od porodu jsem konečně poprvé vyběhla. Poznatky? Moje fyzička velký špatný, ale bylo to poprvé zhruba po roce, takže co jsem čekala. Dala jsem pomalých 3,5 kilometru," pochlubila se novopečená maminka s náročnými začátky. Po boku malého chlapečka září štěstím.

​Herečka Eva Podzimková porodila holčičku. Podívejte se na video (5/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.